ElectroArt, la proposta per celebrar l’entrada a l’any 2021 respectant les mesures de la COVID-19

Un DJ actuant al Museu Carmen Thyssen
Un DJ actuant al Museu Carmen Thyssen . Foto: SFG

El ministeri de Cultura i Esports, amb el suport de la Fundació Escena Nacional d’Andorra, i la col·laboració de l’espai Columba, la Farga Rossell, i el Museu Carmen Thyssen Andorra, presenta el projecte ElectroArt. La iniciativa és una gravació en format audiovisual d’una sessió de música electrònica per part de quatre DJ andorrans en tres museus destacats del país. El resultat es podrà veure la nit de Cap d’Any per Andorra Televisió després de les campanades.

La iniciativa sorgeix arran de la voluntat de promoure la cultura en un àmbit que està molt lligat amb l’oci nocturn i que està patint greus conseqüències arran de la pandèmia de la COVID-19.

ElectroArt vol ser la fusió entre dues disciplines diferenciades per demostrar que aquest estil musical també pot vincular-se amb els nostres museus. A més, un altre dels objectius és conscienciar a la població andorrana dels riscos vinculats a la COVID-19 durant aquests dies festius i oferir-los un producte fet a Andorra i de qualitat per celebrar amb seguretat l’entrada d’any 2021.

En l’enregistrament, s’ha optat per oferir sessions que tenen una durada de trenta minuts i en el que es podran veure els diferents museus escollits. El Museu Thyssen acollirà la proposta musical del Dj Marc Montalvo a càrrec de la productora Mira Audiovisual; des de l’espai Columba es veurà al Dj LDR (Helder Barroso Da Silva) a càrrec d’Alca Films, i a la Farga Rossell hi haurà dues actuacions: John Holt (Joan Holthoefer) i Richy Vuelcom (Ricard Capdevila). En aquest cas, les sessions aniran acompanyades d’una actuació de faquir a càrrec de Gerard Miralles, sota la producció de R.2 Media.

TOTES LES NOTÍCIES