Eleccions, Estelada i Barça

esteladaAquests propers mesos de novembre i desembre veurem coses interessants i altres de sorprenents, fins i tot m’atreviria a dir que incoherents però d’agrair, totes tres es barrejaran en el temps relacionades amb el futbol.

Heu vist ja el vídeo de promoció que ha fet la UEFA per al partit Barça – Roma del proper 24 de novembre?

Us heu fixat quina és la primera imatge que han posat? No us sembla realment sorprenent?

Per als que encara no l’heu vist, us recomano de veure’l, i us convido a tots a que comenteu les sensacions que heu tingut o el que en penseu sobre el fet de que després de sancionar-nos dues vegades per l’exhibició d’estelades al Camp Nou, ells posin una estelada gegant en el vídeo de promoció.

Com es pot sancionar un Club, enviar observadors que graven en vídeo el que passa al minut 17 amb 14 segons per poder sancionar de nou i, en canvi, en un vídeo promocional del propi organisme fer servir com a reclam, com a fet identificador del Club al que estàs sancionant, precisament allò pel que el sanciones i no vols que es vegi?

Francament és surrealista, sorprenent i incoherent tot plegat. Espero que tota aquesta colla de corruptes que dirigeixen aquests organismes retirin d’immediat qualsevol sanció per la lliure exhibició d’estelades en exercici del dret de lliure expressió i que en demanin disculpes per haver sancionat.

Tots sabem de la pressió que el Govern espanyol està fent per tot arreu, als mitjans, als governs, organismes i institucions perquè boicotegin el procés d’independència català.

L’altra coincidència es pot produir el diumenge 20 de desembre, dia d’eleccions generals a Espanya, si el Barça arriba a la final del Mundial de Clubs, que aquest any deixa el Marroc per fer-se al Japó, i que suposarà que els partits siguin a les 11:30 h del matí. Amb sort, si guanyem podran tapar la notícia amb l’excusa dels resultats electorals.

Bon cap de setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.