ElDorado Freeride Junior corona a Paul Dentan, Elisabet Marina i Finn Fuffy

Fins a la tercera cita d’ELDORADO FREERIDE JUNIOR hem hagut d’esperar per veure en acció als joves riders que sense cap dubte estaran presents ben aviat al FREERIDE WORLD TOUR. La meteorologia aquest cop ha estat benèvola i el freeride s’ha pogut dur a terme amb total normalitat, i els riders han pogut lluir-se en les seves línies i mostrar tot el seu repertori d’acrobàcies i trucs en la Portella del Mig.

Tot i que ELDORADO FREERIDE JUNIOR és un certamen eminentment formatiu, també hi ha lloc per a la competició, i aquí cal destacar el concurs de Paul Dentan i Elisabet Marina que s’han imposat en ski, i de Finn Fuffy que ha vençut en snowboard. En un dia assolellat i amb la Portella del Mig a vessar de neu pols, els riders han gaudit de valent i han deixat clar que estan preparats per fer el salt al FREERIDE WORLD QUALIFIERi fer-se un lloc entre els grans noms d’aquest esport.

La cita de Vallnord Ordino Arcalís s’ha celebrat en el marc del FREERIDE WORLD TOUR, que té la seva tercera parada a Andorra, i que reuneix entre els dies 1 i 7 de març a l’elit del freeride mundial. En esquí masculí podi l’han copat riders suïssos i tot i que les puntuacions han estat molt ajustades, el millor ha estat Paul Dentan, seguit de Jonas de la Jara i Thibault Hale-Woods. En esquí femení la vencedora ha estat Elisabet Marina, que s’ha imposat amb claredat a la suïssa Sybille Blanjean i a Martina Marset. En snowboard la competició ha estat mixta i el vencedor absolut ha estat el neozelandès Finn Fuffy, la segona posició ha estat per a la britànica Ellie Soutter i el podi l’ha tancat l’espanyol Lucas Muñoz de Morales.

L’ambient al llarg de tot el cap de setmana a Vallnord Ordino Arcalís ha estat sensacional amb un village molt concorregut pels amants de l’esquí i que ha comptat amb la presència de marques tan destacades com BUFF®, Superdry, Marmot i Head, patrocinadors d’ELDORADO FREERIDE JUNIOR.

El principal objectiu i la missió de ELDORADO FREERIDE JUNIOR és el de canalitzar i aprofitar tot el coneixement creat al llarg d’una trajectòria de 20 anys de freeride al Pirineu, en la formació dels joves que somien en participar en el FREERIDE WORLD TOUR .