El XXI Meeting Internacional de Natació d’Encamp atrau unes 400 persones

Encamp reunirà més de 400 persones amb motiu del XXI Meeting Internacional de Natació. En total, les instal·lacions de la parròquia acolliran 14 clubs, sis andorrans i vuit estrangers.

L’activitat, que tindrà lloc a les piscines del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp, vol ser més que una competició. Tal com ha explicat el conseller de Joventut i Esports, Jordi Rogel, es vol donar suport a les iniciatives esportives alhora que es donen a conèixer les possibilitats esportives de la parròquia. Encamp disposa d’“instal·lacions molt bones que poden acollir competicions”.

El Meeting donarà el tret de sortida el divendres a les 18.30 hores amb els entrenaments oficials lliures. El dia següent, a les 9.30 hores, tindran lloc els escalfaments de categories prebenjamí i benjamí. Tot seguit, es farà una reunió tècnica i l’entrega de dossiers i posteriorment hi haurà les presentacions dels equips participants. A les 11.15 hores tindran lloc les sèries i a les 12 hores hi haurà les finals i els relleus. A les 12.45 es durà a terme el repartiment de premis de la categoria.

A la tarda, es faran els escalfaments de categories d’aleví a absolut. Tot seguit, tindran lloc les sèries i les finals i els relleus absoluts. A les 18.15 hores es durà a terme el repartiment de premis de totes les categories.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.