El XIV Congrés Internacional de Viabilitat Hivernal Andorra 2014 ha rebut 250 resums d’articles, un nombre rècord pel que fa als congressos de l’Associació Mundial de la Carretera (AIPCR) sobre viabilitat hivernal.

Les propostes d’article han arribat dels cinc continents situant-se el Japó com el país amb un nombre més elevat de propostes, seguit de França, Corea del Sud, els Països Nòrdics, Espanya, Alemanya i Canadà-Quebec.

Els resums tracten tots els temes del congrés, des dels esdeveniments extrems fins a l’explotació dels ponts i dels túnels amb un nombre molt elevat de propostes relatives a la innovació i el progrés en matèria d’equipaments i productes, així com d’explotació i de gestió de la viabilitat hivernal.

Ara, el comitè científic ha d’escollir els textos que formaran part del programa de les sessions (presentacions orals i pòsters).

A més del nombre elevat i la gran varietat de propostes, s’augura un excel·lent nivell tècnic que convertirà aquest congrés en un esdeveniment mundial únic per a la informació i l’intercanvi de coneixements i experiències en l’àmbit de la viabilitathivernal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada