Des del passat divendres està obert el període d’inscripcions per participar a les activitats esportives 2013-2014 que organitzat el Comú d’Encamp. Són un total de 43 activitats per a tots els públics entre les quals destaquen les noves propostes dirigides a infants i joves de waterpolo, vòlei i mini-handbol, segons ha fet saber el Comú encampadà a través d’un comunicat de premsa.

El departament de Joventut i Esports proposa 18 activitats infantils, 17 per a adults, i dos per a la gent gran. Aquestes activitats es sumen a les sis que es podran realitzar al Complex Esportiu del Pas de la Casa.

A més de les novetats anunciades per a infants i joves de waterpolo, vòlei i mini-handol, els adults podran gaudir de les activitats de sanda i vòlei com a novetats destacades.

L’oferta es completa amb cursos d’arts marcials, activitats aquàtiques, esports col·lectius, esports de raqueta o activitats gimnàstiques. Al Pas de la Casa el programa d’activitats esportives inclou l’escola de natació, judo, karate, futbol, bàsquet i baby gim.

Les activitats començaran el proper 16 de setembre i s’acabaran el 20 de juny.