El VPC femení, campió de grup a primera catalana

El VPC femení
El VPC femení (ATV)

El VPC femení s’ha proclamat campió del seu grup a primera catalana de rugbi. Les tricolors han guanyat el Cornellà per un contundent 83 a 0, en el penúltim partit de la fase.

Festival d’anotació a l’Estadi Nacional i festa rodona per al VPC femení. Victòria contra el Cornellà i matemàticament campiones. L’alegria s’ha apoderat de les jugadores que dirigeix Dani Raya amb el xiulet final.

I és que aquest dissabte no han donat cap opció a les catalanes. Dos assajos matiners han estat la carta de presentació d’una tarda farcida de punts. El 42 a 0 al descans feia presagiar un marcador d’escàndol i així ha estat.

El pas per vestidors no ha fet abaixar el peu de l’accelerador a les tricolors que han acabat amb un 83 a 0.

El darrer partit de la temporada arribarà d’aquí a dues setmanes contra el CEU, en una oportunitat de repartir minuts i celebrar l’èxit d’aquesta fase. L’objectiu és acabar invictes al grup i preparar de la millor manera la fase d’ascens.