El VPC cau a casa contra el Villeneuve du Paréage

El  VPC Andorra ha tingut un debut complicat a la lliga. Els de Jonathan Garcia han perdut avui a casa per 20 a 28 davant el Villeneuve du Paréage, candidat a l’ascens al final de temporada. Els andorrans han hagut de jugar més de mitja segona meitat en inferioritat numèrica.

Debut del nou tàndem del VPC a la banqueta. Jonathan Garcia i David Kirikaixvili s’han estrenat avui en partit oficial.

A l’altra banqueta, un vell conegut del VPC, l’exentrenador Bernard Galy.

Les coses han començat bé per als andorrans. Als 3 minuts, cop de càstig de Josep Maria Simon per fer pujar el 3 a 0.

Poc després, el Villeneuve du Paréage ja s’ha posat per davant. Assaig per posar el 3 a 5.

Sobre el quart d’hora de joc, ha arribat el segon assaig dels visitants. Per la banda esquerra, els francesos posaven el 3 a 12.

10 minuts més tard, el Villeneuve du Paréage ampliava la diferència amb el 6 a 15 amb una penalitat.

Abans del descans, els visitants encara farien una nova marca més, ara per fer pujar el 6 a 22.

Al segon temps, el VPC ha sortit llançat a buscar la remuntada. Un assaig de Jamrulidze posava el 13 a 22.

Quan més fort estava el VPC, però, ha arribat la polèmica. Acció de Simon sobre un rival, que l’àrbitre decideix castigar amb targeta vermella. Ara el comitè haurà de decidir quants dies de sanció té el centre del VPC.

Fruit d’aquesta acció, ha arribat el 13 a 25 per al Villeneuve du Paréage.

Els andorrans, tot i jugar 23 minuts en inferioritat numèrica, han estat a punt de tirar d’èpica. Un assaig de Joan Fité deixava el VPC a només 5 punts, 20 a 25.

El partit ha acabat, però, al minut 79, amb una darrera penalitat per als visitants que tancava el marcador amb el 20 a 28 definitiu.