El mercat de moda i complements de segona mà de la Massana, el Vide Dressing, celebra el pròxim cap de setmana la seva edició primavera. Des d’aquesta temporada s’organitzen dues edicions a l’any, a demanda dels participants.

“Amb el Vide Dressing hem comprovat que hi ha un gran interès i això ha fet que en la seva quarta edició ja puguem parlar de consolidació del mercat. Als pocs dies d’obrir inscripcions, ja estaven tots els estands plens”, ha explicat el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Sergi Balielles, que ha afirmat que “apostem per aquest mercat ja que entra dins la nostra filosofia de potenciar la reutilització dels productes”. El Vide Dressing s’organitza en l’època en què es fa el canvi d’armaris, seguint la línia de moltes ciutats europees.

En l’edició tardor, el Vide Dressing va ampliar horaris i es va fer durant tot el cap de setmana, enlloc d’un sol dia. En aquesta ocasió, encara s’allarga més, ja que obrirà les portes divendres a la tarda.

Una altra de les novetats és que hi haurà dues parades que destinaran els seus guanys a finalitats benèfiques. Ales de Papallona, que vol donar a conèixer una malaltia estranya anomenada pell de papallona, que a Andorra només pateix un nen. Tot el que recapti aquest estand serà per la fundació pell de papallona. D’altra banda, l’altre estand solidari,  Second Life, recaptarà diners per l’associació Hermanos por Existir, que treballa per millorar les condicions de les zones més pobres de la República Dominicana.

Les quaranta paradistes ja fa dies que treballen en l’organització del  mercat, preparant el producte i la seva presentació, en base a les recomanacions de l’assessora, Mercè Miguel, que es va incorporar a l’equip organitzatiu en la passada edició.

Durant el cap de setmana hi haurà tallers infantils per tal que els nens passin una bona estona mentre els pares fan les compres.

Una altra de les novetats és la instal·lació de dos food trucks a l’entrada del recinte, amb menjar dolç i salat, per tal d’oferir un punt de restauració en el mateix mercat.

Tots els visitants del Vide Dressing podran omplir una butlleta per votar a la millor parada. Els guanyadors dels sorteig i l’estand més votat obtindran com a premi un sopar per a dues persones.

Ja es poden veure alguns dels productes que estaran a la venda a instagram, amb el hastag #videdressinglamassana.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada