El VI Fòrum Estudiants-Empresa reunirà en un mateix espai estudiants i empresaris

La ministra de Cultura, Joventut i Esports, ha informat de la realització del VI Fòrum Estudiants-Empresa, previst per al pròxim dia 8 d’abril del 2016 al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, entre les 9 del matí i les dues de la tarda. El fòrum està adreçat a estudiants de batxillerat, estudiants de formació professional, estudiants universitaris i empreses nacionals tant del sector públic com del privat.

L’objectiu d’aquest fòrum és posar en contacte l’empresariat andorrà amb els nostres estudiants amb un doble objectiu, d’una banda, ha d’oferir a l’empresa la recerca de futurs professionals i d’altra banda, oferir als estudiants la possibilitat d’establir contacte directe amb empreses andorranes, de forma que es pugui, en la mesura del possible, organitzar l’entrada al món laboral d’una manera planificada abans d’acabar els estudis.

En el programa estan previstes diverses xerrades protagonitzades per empresaris representatius del país i del món universitari. El format de les conferències, d’uns 45 minuts de durada, permetran la interacció dels joves assistents amb els ponents. També està previst un espai en el qual estudiants i empreses es puguin relacionar de forma individualitzada, amb l’objectiu d’establir un contacte directe orientat a la preselecció de currículums formatius i a la demanda d’informació concreta per part dels joves. En aquest espai, 35 expositors lliuraran informació diversa adreçada a l’orientació professional.

Els diferents centres de batxillerat i de formació professional del país, així com els centres de La Seu d’Urgell, han vehiculat la difusió de la informació i han confirmat els assistents. Es preveu una assistència aproximada de 500 alumnes dels tres sistemes educatius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *