ventada-seuLa forta ventada que hi ha hagut aquest divendres a la tarda a la Seu, en el marc del temporal que ha afectat el Pirineu, ha causat danys en alguns punts del municipi, especialment a l’entorn del camí d’Alàs. Per aquest motiu, de cara a aquest cap de setmana s’ha tancat provisionament l’accés a aquest vial de terra que voreja el riu Segre.

Segons ha informat personalment l’alcalde urgellenc, Albert Batalla, el remolí de vent que s’ha generat entorn de la Seu, entre les 6 i les 7 de la tarda, ha causat danys als arbres i ha arrencat branques. A causa del risc que això suposa, es prohibeix durant aquest dissabte i diumenge l’accés al camí d’Alàs. Paral·lelament, tambés es retirarà branques a la pista de pràctiques, davant de la caserna de Bombers, tot i que en aquest cas l’accés roman obert. Els treballs ja comencen aquest dissabte mateix.

D’altra banda, la Policia Municipal i els Bombers han hagut de fer sortides puntuals en alguns edificis, concretament al carrer de la Palma, a Castellciutat i al carrer dels Canonges.

Text i foto: RàdioSeu