El vent cancel·la el gegant de la Copa del Món de Soelden

S’esperava amb ganes la primera gran cita de l’esquí alpí en la temporada 2017-2018, la Copa del Món de Soelden, però avui el gegant masculí en què havia de competir l’andorrà Joan Verdú s’ha hagut de cancel·lar.

La FIS ha pres la decisió pràcticament a primera hora del matí en veure que les condicions meteorològiques, especialment amb fort vent, anaven a posar en dificultats no només la celebració de la competició, sinó també la seguretat d’esquiadors, equips tècnics i espectadors.

Després de la cancel·lació, la FIS informava en una nota de les raons de la decisió. En paraules de Markus Waldner, director de carrera de la FIS, “les autoritats locals, el comitè organitzador i el jurat de la carrera es van reunir a les 05h30 per avaluar la situació. Al principi, vam decidir suspendre i retardar la decisió final a les 6h45. Tanmateix, la situació no va millorar i segons les previsions actualitzades, les ràfegues de vent anaven a tornar i encara més fortes, i per tant la seguretat ja no es podia garantir. La seguretat és el primer, no hem tingut més remei que cancel·lar”.

Donada aquesta circumstància, Verdú i l’expedició andorrana tornen a Andorra, per viatjar del 6 al 10 de novembre a una nova estada de preparació a Zinal (Suïssa), si així ho permeten les condicions del temps.

FAE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.