El canal municipal de l’Ajuntament de Vilassar de Mar al twitter és un dels sis finalistes de la cinquena edició dels premis internacionals Shorty Awards, en la categoria de Govern. Aquests premis reconeixen la tasca que fan les persones, entitats, organismes i institucions a les xarxes socials, i més concretament a twitter.

El canal municipal ha estat el més votat pel públic en la seva categoria, assolint la primera posició amb 113 vots i obtenint la distinció Shorty Vox Populi. El twitter de l’Ajuntament ha superat canals tant importants com el de la NASA, guanyadora a l’edició de l’any passat, el de Cory Booker, alcalde de New Jersey, guanyador en dues edicions, o el del mateix David Cameron.

En l’edició d’enguany el canal municipal de Vilassar de Mar es disputarà el premi amb els twitters: Presiden 2014, Real Warriors, HeadCountorg, Lei Seca RJ i Genderuwo Wota©. El proper 8 d’abril, el jurat dels premis donarà a conèixer el guanyador d’entre els sis finalistes de cada categoria, en una cerimònia que tindrà lloc a Nova York.

L’any 2011 el twitter de l’Ajuntament va passar a la final dins la categoria de Govern i va ser el tercer més ben valorat pel públic. L’any passat va estar nominat però no va passar a la final.

Per Ramon Texidó | ACPG / thesecretlarevista.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada