Text i foto PS

Després que el Comú d’Escaldes-Engordany formulés un incident de nul·litat d’actuacions contra la sentència 47 i 48-2018 de 24 de maig del Tribunal Superior de Justícia (TSJ), que estimava, a tenor de la sentència de 20 de desembre del 2016 del Tribunal Constitucional, el recurs d’apel·lació dels agents de circulació obligant a la corporació a anul·lar la mútua creada per donar cobertura complementària en els casos de baixes per accidents laborals o malalties professionals, el TSJ ha acordat suspendre cautelarment l’execució de la sentència.

En l’escrit, el TSJ acorda en un article únic “suspendre cautelarment l’execució de la sentència núm. 48-2018, de 24 de maig, fins que es resolgui l’incident de nul·litat d’actuacions formulat contra la mateixa per part de la representació processal del Comú d’Escaldes-Engordany”. D’acord amb aquesta decisió, la corporació escaldenca mantindrà la mútua dels agents de circulació en vigor.

En l’incident de nul·litat, plantejat pel Comú d’Escaldes-Engordany, s’argumentava, entre d’altres, que mentre transcorria el procés de contractació pública d’una pòlissa d’assegurança era necessari continuar efectuant les retencions previstes a l’Ordinació de la mútua per tal de garantir als mateixos agents de circulació el manteniment i la continuïtat de l’assegurança complementària. En aquest sentit, el TSJ exposa que “és evident que l’execució immediata d’aquesta sentència podria comportar uns perjudicis desmesurats i de difícil reparació per a la corporació comunal, atès que s’haurà procedit a la dissolució de la mútua abans d’adoptar una decisió definitiva sobre la procedència de la mateixa, motiu pel qual s’ha de donar lloc a la suspensió cautelar de l’efectivitat de la sentència 47 i 48-2018 de 24 de maig, fins a la resolució d’aquest procés incidental de nul·litat d’actuacions”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada