JUSTICIA2

Dins del degoteig de casos portats a la justícia arran de l’afer BPA, el Tribunal Superior ha denegat el recurs del gestor bancari de l’entitat, Pablo Laplana, que havia presentat una demanda per vulneració dels seus drets més bàsics. Laplana havia estat relacionat amb diferents casos de blanqueig. El batlle va embargar els seus comptes i la major part dels seus ingressos, decisió que el Tribunal Superior confirma.

El Tribunal Superior ha desestimat el recurs del lletrat de Pablo Laplana per vulneració dels drets del seu client i confirma la sentència del batlle. El gestor bancari va ser detingut en el marc de l’operació del “cas BPA” i va ser posat en llibertat sense càrrecs.

A dia d’avui encara no ha estat jutjat per cap dels delictes que presumptament en van justificar la detenció. Tot i això, el batlle va decretar l’embargament dels seus comptes i de bona part dels ingressos mensuals.

Segons el seu advocat, Laplana va arribar a viure en una situació pràcticament d’indigència ja que no podia fer front a les despeses més bàsiques. Per aquesta raó Laplana va presentar una demanda per considerar que s’havia vulnerat la seva integritat moral, se l’havia sotmès a un tracte inhumà i degradant i no s’havia tingut en compte la seva presumpció d’innocència, entre altres aspectes. Reclamacions que el Tribunal Superior no ha considerat procedents.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada