bruni

La  sala penal del Tribunal Superior ha desestimat l’apel·lació del ministeri fiscal contra la condemna dictada per Corts a l’exmarit de la doctora Rosa Maria Bruni per sostracció de menors. Per tant, es confirma la sentència del Tribunal de Corts, que va condemnar a un any de presó condicional l’exmarit de la psiquiatra.

L’exmarit de Rosa Maria Bruni es va endur sense permís la filla del matrimoni el 2011 quan aquesta residia al Centre d’acolliment d´infants de la Gavernera sota la tutela de l’Estat i mentre la mare estava empresonada.

El Tribunal de Corts va condemnar a un any de presó condicional l’alemany com a autor d´un delicte de sostracció de menors. La fiscalia, però, demanava l’arxivament del cas argumentant que els fets no s’haurien d’haver jutjat mai a Andorra, ja que s´havien jutjat prèviament a Alemanya. D´acord amb aquest argument, demanava al Superior revocar la sentència de Corts. La defensa de la doctora Bruni, en canvi, considerava que prevalia el principi de territorialitat, atès que els fets van tenir lloc a Andorra. Finalment el recurs ha estat desestimat i, per tant, la sentència és ferma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada