El TS atura el desnonament de l’àvia reclamat pel youtuber TheGrefg

Edifici on resideix la padrina que TheGrefg intenta desnonar (ATV)
Edifici on resideix la padrina que TheGrefg intenta desnonar (ATV)

Cop de la justícia andorrana al popular Youtuber, TheGrefg, en els dos afers legals relacionats amb una llogatera de 80 anys que vivia amb l’amenaça de quedar-se al carrer. En primer lloc, el Tribunal Superior falla en contra d’una primera sentència de la Batlia i desestima el desnonament; per tant, no se la pot fer fora.

El TS també ordena a la propietat, una societat del creador de contingut, que torni a fer habitable l’immoble on viu la padrina. És a dir, que, entre altres coses, reposi les finestres tancades i garanteixi el subministrament d’aigua corrent a l’habitatge. En aquest darrer cas es confirma una decisió judicial d’octubre del 2022. Segons va denunciar l’advocat de la llogatera, l’àvia ha passat fred quatre hiverns en un edifici en obres.

El cas es remunta a l’agost del 2020, quan la propietat de l’edifici va canviar de mans i el nou amo no va renovar els contractes dels llogaters. La dona va al·legar que tenia un contracte anterior a la llei d’arrendaments i va quedar com a única inquilina. Més endavant, la propietat va fer obres que van convertir l’edifici en inhabitable i es va iniciar un litigi jurídic entre les parts. Finalment, la Justícia ha donat la raó a l’arrendatària.

TOTES LES NOTÍCIES