andros-2016

La  28a edició del Trofeu Andros no faltarà a la seva cita amb Andorra la segona setmana de Desembre. A partir del dimarts dia 6, la logística dels organitzadors i dels equips que disputaran les diferents competicions, se situaran en els paddock d’un traçat que, els responsables de l’Automòbil Club tindran en condicions immillorables perquè es puguin instal·lar amb comoditat.

L’activitat en la pista gelada s’iniciarà a les 17 hores del divendres dia 9, a partir d’aquest instant es disputaran la primera prova del meeting d’Andorra, des d’entrenaments lliures als podis finals. A partir de les 15.45 hores del dissabte dia 10, es correrà la segona de les proves previstes al programa del Trofeu Andros 2017 a Andorra. Així doncs, la novetat en el Circuit Andorra Pas de la Casa serà que les dues carreres del cap de setmana es disputaran en franja horària de tarda.

El calendari del Trofeu Andros tindrà 7 meeting (13 carreres), de les quals l’única que es disputarà als Pirineus serà, un any més, a Andorra. Els equips ja vindran rodats a la pista situada al Port d’Envalira. Una setmana abans, a Val Thorens, s’haurà iniciat el certamen de major prestigi del pilotatge sobre gel.

A la cita d’Andorra, els afeccionats que decideixin acudir a l’escenari de la prova, podran gaudir de les evolucions dels vehicles del Ansdros (Silhouettes), vehicles elèctrics que disputaran el ENEDIS Trophée Andros Electrique i els motards que tornaran a protagonitzar les espectaculars mànigues del AMV Cup. Els kart cross pilotats per les fèmines del trofeu, aquesta vegada no competiran en el gel de la pista andorrana.

En l’aspecte purament competitiu, es pot avançar que marques com Mazda (Lagorce-Ortelli)  i Audi han confirmat la seva partició a l’Andros 2017. El pilot de Tolosa de Llenguadoc, Jean Philippe Dayraut, varies vegades  guanyador a Andorra, ho tornara a intentar al volant d’un BMW.

En el campionat de vehicles elèctrics, cal destacar la tornada de Nicolas Prost que disputarà parcialment el certamen i una de les proves escollides serà la del Circuit Andorra.

Crèdit Andorrà, Hiper Pas i Andorra Turisme seguiran tenint protagonisme en el Trofeu Andros. El seu suport, en forma de patrocini, és imprescindible perquè l’Automòbil Club pugui dur a terme la doble tasca de patrocinador i organitzador de la prova de Max Mamers en el Circuit Andorra Pas de la Casa.

(Text i foto: Fotoesport)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada