El Tribunal Superior ha ratificat la condemna de deu anys de presó a un resident per haver abusat de les seves fillastres. També manté la sentència de tres anys de presó contra un home que va intentar mantenir relacions sexuals amb un menor als lavabos d’un centre comercial.

El Tribunal Superior ha confirmat la pena de deu anys de presó imposada a un resident espanyol per haver abusat sexualment de les seves fillastres, que en el moment dels fets eren menors d’edat. Els magistrats, però, han anul·lat la seva expulsió del Principat, atès el seu arrelament al país.

El Tribunal també ha ratificat la sentència de tres anys de presó contra un home que va proposar a un menor d’edat mantenir relacions sexuals als lavabos d’un centre comercial de la capital. L’home també va intentar agafar el noi, però aquest va aconseguir fugir i denunciar els fets als treballadors del centre.

Finalment, els magistrats han mantingut la condemna de tres anys de presó, un d’ells ferm, a un taxista per l’establiment i afavoriment de la prostitució i l’han absolt del delicte d’intentar influir en testimonis. L’home regentava un prostíbul a la Seu d’Urgell i finançava la prostitució al Principat en dos pisos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada