El Trial d’Arinsal bat rècord d’inscripcions

No només està consolidat sinó que se supera d’any en any. A hores d’ara han confirmat la seva presència al Trial d’Arinsal 263 corredors, una trentena més que en la passada edició, en que ja va haver-hi un èxit de participació rotund.

“El més destacat és la gran presència de corredors en el nivell negre, que pertanyen al circuit professional; en tindrem 16, enfront els 2 de l’any passat”, assegura Fran Pascuet, del comitè organitzatiu. Destaca la presència d’esportistes com Jordi Pascuet, Pol Tarrés, Iván Peydro, Joan Pons, David Millán, Alfredo Gómez, Sandra Gómez (segona en el Campionat del Mon de Trial de Fèmines celebrat al Juliol a Sant Julià de Lòria), i l’exmundialista francès Philippe Berlatier, entre d’altres.

També hi ha 36 inscrits en categoria vermella, 131 en blava i 80 més en categoria groga.

“El nivell de qualitat i prestigi assolit és tan elevat que els principals fabricants de motos han demanat plaça al paddock per desplegar les seves estructures i mitjans tècnics i humans, com ho fan als Campionats d’Espanya o als Mundials, on els participants són una seixantena.”, afirma Pascuet. Muntaran aquestes estructures cinc empreses del sector (JTGas, Gas Gas, Sherco, Beta i Ossa), que d’aquesta manera donaran suport als seus corredors.

L’11è Trial d’Arinsal tindrà lloc el 4 i 5 d’agost, tot i que el 2 i 3 d’agost hi haurà activitats com el curset de trial o la prova kick Start Trial, una divertida gimcana amb sis zones, gratuïta per a tots els participants.

Pel que fa a la prova pròpiament dita, com és habitual, el recorregut consta de 20 zones per dia i més de 30 quilòmetres a completar en dos dies. El Moto Club Arinsal està treballant intensament perquè tot estigui a punt per a la gran cita amb el món del trial. De fet, la prova és més que una cita esportiva, ja que es viu un fantàstic ambient entre tots els pilots i seguidors. Es tracta d’una ocasió única que compartir experiències entre els aficionats nacionals i internacionals, ja que vindrà gent de diferents punts de l’estat espanyol, a més de França, Veneçuela i Suïssa, a banda dels molts aficionats del país.

A més de tot això, també hi haurà dissabte a la tarda, després de la jornada competitiva, un espectacle que ja s’ha convertit en un clàssic: el Trial Show a càrrec de Jordi Pascuet i Marcel Justribó al costat del paddock. A més es repartirà coca i xocolata per tothom gratuitament.

Aquest esdeveniment s’ha convertit en un autèntic producte d’animació turística ja que els corredors arriben acompanyats de familiars, amics i seguidors.

(Foto: Comú de la Massana)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.