Des del dia 24 de juny i fins el 7 de setembre la Vall d’Incles ha estat tancada, tots els dies, al trànsit rodat de les 9 hores a les 18 hores. En aquest espai de temps un vehicle elèctric ha estat fent el contínuament el recorregut (a excepció d’un curt període de temps que per una avaria va ser substituït per un minibus).

El total de passatgers en aquests 78 dies d’activitat ha estat de 5.936, és a dir, una mitjana de 76,10 persones per dia. Aquestes xifres representen un increment de passatgers del 48% respecte l’any passat.

Per franges horàries, la major part dels trasllats en direcció al fons de la vall s’han concentrat entre les 9 hores i les 11 hores; mentre que els de retorn han estat la majoria a la tarda, de 15 hores a 17 hores. El dia de més afluència de passatgers va ser el 15 d’agost amb un total de 158 persones.

Durant aquest període també es va obrir a Incles una oficina de turisme, la qual ha atès al mes de juliol 4.044 persones, el mes d’agost 5.412 persones i de l’1 al 7 de setembre 680 persones.

Paral·lelament s’han fet enquestes als visitants de la vall els resultats de les quals situen en un alt grau de satisfacció l’estada del visitant a Incles (us adjuntem document amb els resultats).

Fem una valoració totalment positiva de la temporada i en breu ja començarem a treballar amb noves idees i projectes per al proper estiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada