El Tren dels Llacs, un recorregut tan espectacular com variat

El Tren dels Llacs Històric
El Tren dels Llacs Històric | Foto: FGC Turisme

Sigui amb el Tren Històric o amb el Tren Panoràmic podeu gaudir del paisatge únic i singular que uneix la plana de Lleida i les portes dels Pirineus, un espectacle que cal recórrer. Des del tren, seguirem el curs del riu Segre per després encadenar amb el riu Noguera Pallaresa i descobrir el canvi de colors dels camps lleidatans, al massís pirinenc.

Tot plegat, a través d’un itinerari que travessa parets aspres i vertiginosos congostos, que voreja fins a quatre immensos embassaments i recorre quasi 90 quilòmetres, 40 túnels i 75 ponts. Insistim, espectacular. El Tren dels Llacs travessa les planes del Segrià, el Montsec al seu pas per la Noguera i s’endinsa fins al verd del Pallars Jussà.

El Tren Històric permet, a més, fer un viatge en el temps gràcies a la seva estètica, amb un ferrocarril dels anys 60, i és que compta amb dues locomotores dièsel construïdes l’any 1968, les conegudes ‘ye-yés’. El Tren Panoràmic avança a través de la natura en la històrica línia ferroviària entre Lleida i la Pobla de Segur, un trajecte imprescindible. Un comboi nou i modern que us portarà a fer un viatge en el temps.

Més informació

 

Per www.surtdecasa.cat

TOTES LES NOTÍCIES