El Torneig de Golf Andbank a El Prat rep més de 80 jugadors

Més  de 80 jugadors van participar divendres26 de maig al Torneig de Golf Andbank 2017, que es va disputar al Real Club de Golf ‘El Prat’ de Barcelona.

Els guanyadors d’aquesta prova van ser Josep M. Sánchez, en la categoria inferior, amb 37 punts, Jerome-EugeneScannell, en la categoria superior, amb 39 punts, i Gonzalo Acha en la categoria Scratch, amb 29 puntsLa prova va consistir en un torneig de 18 forats en la modalitat de Stableford individual.

Com a novetat d’enguany, el premi “Approach”, la bola més propera, es juga en un forat solidari, en el que tots els participantsfan un donatiu que va destinat a la “Fundació Cris contra el càncer” per donar suport a la creació d’una unitat especial per a nous tractament del càncer infantil a l’Hospital La Paz de Madrid. En aquesta prova l’approachel va guanyar David Esteve, que va ser també el guanyador del drive més llarg.

Andbank organitza la dissetena edició d’aquest torneig de golf, que consta de 6 competicions en diferents localitzacions de la geografia espanyola. La primera prova va tenir lloc al Real Club de Golf Cerdanya, un clàssic en el Torneig de golf Andbank, i la propera tindrà lloc el 17 de juny al León Club de Golf.

El campionat compta amb la col·laboració de diferents gestores de fons, entre les quals figuren GAM, CarmignacGestión, Franklin Templeton, Invesco, Deutsche Asset Management, Allianz GI, BMO i Vontobel. A més, aquest any el torneig compta amb el suport de diversos col.laboradors d’altres sectors: Cervesa Heineken, embotits Wagyu, Infitnity, MelónPlatinum i Glenmoranggie, entre d’altres.

Aquest any se celebraran competicions a Girona, Barcelona, León, València, San Sebastià, i Madrid.

Foto:Guanyadors de la segona prova del Torneig de Golf Andbank, al Real Club de Golf El Prat

TOTES LES NOTÍCIES