El Torneig de Golf Andbank a El Prat rep més de 80 jugadors

Més de 80 jugadors van participar divendres 25 de maig al Torneig de Golf Andbank 2018, que es va disputar al Real Club de Golf ‘El Prat’ de Barcelona.

Els guanyadors d’aquesta prova van ser Roberto Navarro, en la categoria inferior, amb 36 punts, Rosario Toro, en la categoria superior, amb 37 punts, i Eva Vilagut en la categoria Scratch, amb 32 punts La prova va consistir en un torneig de 18 forats en la modalitat de Stableford individual.

També hi va haver premis per l’”Approach”, la bola més propera, que es va jugar en el forat 12 i que va guanyar Xavier Calls, i pel drive més llarg en les categories masculina i femenina, que van ser per a Pablo Bertrán i Eulàlia Balcazar, respectivament.

Andbank organitza la divuitena edició d’aquest torneig de golf, que consta de 7 competicions en diferents localitzacions de la geografia espanyola. La primera prova va tenir lloc al Real Club de Golf Cerdanya, un clàssic en el Torneig de golf Andbank, i la propera tindrà lloc el 16 de juny al León Club de Golf.

El campionat també té la col·laboració de diferents gestores de fons: Blackrock, Franklin Templeton Investments, Invesco, Vontobel, BMO Global Asset Management, Allianz Global Inverstors, Carmignac i Amundi Asset Management. També compta amb el suport de diversos col.laboradors d’altres sectors, com els embotits Wagyu, Melón Platinum i bodegues Lan, entre d’altres.

El proper torneig serà el 16 de juny al León Club de Golf. Aquest any se celebraran competicions a Girona, Barcelona, León, Logroño, Madrid, San Sebastiàn i València.