El torb obliga a tallar el pas pel port d’Envalira

El fort vent de fins a gairebé 170 km/h i les baixes temperatures han fet que Mobilitat hagi declarat la fase negra a la tarda d´aquest dilluns al pas de la CG-2 pel port d’Envalira. Els responsables de circulació han redirigit el trànsit a través del túnel d’Envalira, de franc en aquestes circumstàncies

L’home del Temps d´RTVA, Josep Tomàs, avança que durant la matinada les condicions seran semblants a les d´aquesta jornada. Temperatures baixes i el torb bufant fort en altura i glaçant les valls.

Els bombers han demanat “prudència” en els desplaçaments i atenció amb “el mobiliari urbà, les motos aparcades, les grues, els contenidors de brossa, rètols inestables, l’arbrat i tot allò que el vent pugui fer caure”. S´espera que les condicions es vagin moderant al llarg d´aquest dimarts.

2 comentaris

  1. Españolito… Si cuando dices “dejadnos”, te refieres a Andorra, estas un poco equivocado. Primero, tu alias no nos representa. Segundo, si tanto te molestan las cuestiones meteorológicas y los movimientos sociales, ya sabes donde está la frontera.

  2. Ya basta! Entre los de la C.U.P. y ahora los de la T.O.R.B nos tienen las carreteras cortadas, dejadnos en paz ya!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *