El Tomb Lauredià aplega a més de 250 persones

A manca de comptabilitzar les darreres inscripcions, la 4a edició del Tomb Lauredià ja supera la xifra rècord de participants de l’any passat que van ser 243.

Torna dissabte 9 de juny i ho fa amb el mateix format que anys anteriors: el circuit curt de 4 km, el mitjà de 8 km i el llarg de 16 km.

Tots 3 tindran inici i final a la plaça de la Germandat, a partir de les 8h. La jornada es clourà amb una arrossada al Centre cultural i de congressos lauredià.

El Tomb Lauredià és una activitat popular que combina esport, família i natura i que  permet donar a conèixer la nostra xarxa de 28 km de camins senyalitzats.

Els recorreguts són:

–        circuit llarg de 16 km: plaça de la Germandat, Camí vell d’Auvinyà, Sant Romà d’Auvinyà, Camí del Mas, Aixirivall, Camí de la Solana, Sant Cerni de Nagol, Sant Martí de Nagol, Font de l’Àrtic, Aixovall, Coll de la Tàpia, Coll de Jou, Camí de Fontaneda, Plaça de la Germandat.

–        circuit mitjà de 8 km: plaça de la Germandat, Aixirivall, Camí de la Solana, Sant Cerni de Nagol, Sant Martí de Nagol, Font de l’Àrtic, Passeig Valira, Plaça de la Germandat.

–        circuit curt de 4 km: plaça de la Germandat, Aixirivall, plaça de la Germandat.

TOTES LES NOTÍCIES