El tobotronc registra 43 incidents des de la seva posada en funcionament

Des de la seva posada en funcionament l’any 2008, el Tobotronc ha registrat 43 incidents. Tenint en compte que, des d’aquesta data, s’han produït 495.710 viatges, els sinistres representen un 0,009% del total.

Les dades per persones afectades són:

• 39 incidents (90,70 %) han causat lesions menors als usuaris: cops a la barbeta o la mandíbula, dolor cervical, així com rascades a les mans i als peus, principalment.

• 4 incidents (9,30%) han requerit una intervenció quirúrgica, 3 de les quals l’any 2011 per cops al peus.

A partir del 2010, el nombre d’accidents pateix un descens any rere any. S’explica per la implantació de mesures addicionals de protocol de seguretat des de Naturlandia, com un control addicional del temps de sortida l’inici del recorregut del Tobotronc, un increment de les advertències dels monitors en relació a les normes de seguretat, així com una major conscienciació del perill que suposa certes actituds de no seguiment estricte d’aquestes normes, entre d’altres.

D’altra banda, i seguint la línia de posar la seguretat de l’usuari com a principal objectiu i alhora millorar-la, els propers dies Naturlandia rebrà la visita anual de representants del departament tècnic del fabricant del Tobotronc.

(Text: Naturlàndia)

5 comentaris

  1. tens rao amb aixo, pero tu quan vas a esquiar primer que hi han moltes persones mes que con lo cual tens mes perill a tenir un accident, i si tens un dispensari medic fixe pero les caigudes que et fas quan esquies son importants com per a tenir un dispensari medic fixe no creus,
    jo si un dia vaig a esquiar i el de devant frena tranquil que abans de xocar amb ell ja l’esquivare hi amb una mica de sort no em trencare la esquena per anar lligat a un “patinet”

  2. Pepino, si baixes esquiant per una pista estreta i el de devant para “perquè ha vist un esquirol” què fas? frenar , no?
    I perdona, quan dius “récord” amb referència què? a les pistes d’esquí que tenen un dispensari mèdic fixe?

  3. cogombre e vist el video del accident del tutuki splash i si es u fallo molt gran, pero ademes tens algo de proteccio am aquesta atraccio no com al tobotronc que van 2 asentats de mala manera i si el de devant frena perque ell vol pararse a mirar un esquirol el de darrere pringa, es aixi. ademes no hi han ferits que es vegin al video peroal tobotronc porten recod em sembla a mi.

  4. en serio creieu que el tobotronc encara hauris de estar obert??? lesion menors o quirurgiques no se jo pero la noia que l’alre dia va ser traslladada amb helicopter no li ha de fer molta gracia el record que tindra del tobotronc no?? per molt que el monitors donguin esplicacions a dojo mentre que el tobotronc es pugui parar del tot accidents hi hauran ha de ser automatic completament i si no mira port aventura…

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES