L’escola Albert Vives de la Seu d’Urgell ha fet el lliurament aquest migdia al centre de distribució Aliments per la Solidaritat de la capital alturgellenca els productes alimentaris procedents del Tió Solidari, organitzat per desè any consecutiu per aquest centre educatiu. El Tió Solidari ha anat menjant tots els productes que els i les alumnes d’aquesta escola urgellenca han anat portant de casa seva durant quinze dies.

En aquesta edició s’ha tornat a superar la xifra de quilos d’aliments recollits respecte l’any passat aconseguint un total de 580 quilos d’aliments que s’han lliurat al magatzem del mateix Banc dels Aliments per part d’Abril Hidalgo i Achraf Ngadi, dos alumnes del curs de 6è curs en representació de tot l’alumnat d’aquesta escola, acompanyats pel seu director, Isidor Alberich, la mestra i coordinadora del Projecte Aprenentatge i Servei, Maria Olivares, i la presidenta de l’AMPA, Carme Espuga, que han fet a mans tots els aliments que ‘ha cagat el Tió’ aquest matí al pati de l’escola Albert Vives.

Com cada any, els alumnes de sisè han estat els encarregats de la difusió, tot fent un treball de conscienciació a la resta dels nens i nenes de l’escola respecte la necessitat de ser solidari a través de l’elaboració i il·lustració d’un conte del tió. Aquests estudiants també s’han fet càrrec de l’acollida del Tió i la recollida dels productes aportats per l’alumnat del centre. Aquesta activitat s’emmarca en el Projecte Aprenentatge i Servei.

Aquest Tió Solidari, que ha recollit 580 quilos de productes alimentaris com arròs, llegums, oli, pasta, conserves, llet, productes de neteja personal i de la llar, entre d’altres, que han estat rebuts per diversos voluntaris d’aquest del projecte Aliments per la Solidaritat, membres responsables del Banc dels Aliments de la Seu d’Urgell i membres de Creu Roja.

Cal recordar que tots els centres educatius de la Seu i de l’Alt Urgell fan la seva aportació solidària destinada també al Banc dels Aliments, entitat que reparteix productes alimentaris a aquelles persones que tenen dificultats econòmiques per cobrir les seves necessitats més bàsiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada