El Tió solidari de l’escola Albert Vives recull 420 quilos d’aliments i productes d’higiene personal i de la llar

tio-solidariL’escola Albert Vives de la Seu d’Urgell ha lliurat aquest migdia al centre de distribució Aliments per la Solidaritat de la capital alturgellenca els productes alimentaris procedents del Tió Solidari, organitzat per sisè any consecutiu per aquest centre educatiu. El Tió Solidari ha anat menjant tots els productes que els alumnes d’aquesta escola han anat portant de casa seva durant quinze dies.

L’acte de lliurament s’ha realitzat al mateix Banc dels Aliments per part de dues alumnes del curs de 6è A en representació de tots els alumnes d’aquesta escola, acompanyats pel seu director, Isidor Alberich, la mestra i coordinadora del Projecte Aprenentatge i Servei, Maria Olivares, i la presidenta de l’AMPA, Rosa Ginesta, que han fet a mans tots els aliments que ‘ha cagat el Tió’ aquest matí al pati de l’escola Albert Vives.

Els alumnes de 6è A han estat els encarregats de la difusió, tot fent un treball de conscienciació a la resta dels nens i nenes de l’escola respecte la necessitat de ser solidari. Aquests estudiants també s’han fet càrrec de l’acollida del Tió i la recollida dels productes aportats per l’alumnat del centre. Aquesta activitat s’emmarca en el Projecte Aprenentatge i Servei.

Aquest Tió Solidari ha recollit 420 quilos de productes alimentaris com arròs, llegums, oli, pasta, conserves, llet, productes de neteja personal i de la llar, entre d’altres, que han estat rebuts per diversos voluntaris d’aquest del projecte Aliments per la Solidaritat, membres responsables del Banc dels Aliments de la Seu d’Urgell, la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament urgellenc, Anna Vives.

Cal recordar que tots els centres educatius de la Seu i de l’Alt Urgell fan la seva aportació solidària destinada també al Banc dels Aliments, entitat que reparteix productes alimentaris a aquelles persones que tenen dificultats econòmiques per cobrir les seves necessitats més bàsiques.

Recordem que el Banc dels Aliments està format pel Consorci d’Atenció a les Persones (que conformen l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell), Càritas, La Seu Solidària i Creu Roja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.