tio-solidariL’escola Albert Vives de la Seu d’Urgell ha lliurat aquest migdia al centre de distribució Aliments per la Solidaritat de la nostra ciutat els productes alimentaris procedents del Tió Solidari, organitzat per cinquè any consecutiu per aquest centre educatiu. El Tió Solidari ha anat menjant tots els productes que els alumnes d’aquesta escola han anat portant de casa seva durant varies setmanes.

L’acte de lliurament s’ha realitzat al mateix Banc dels Aliments per part de dos alumnes de sisè curs en representació de tots els alumnes d’aquesta escola, acompanyats pel seu director, Isidor Alberich, la mestra i coordinadora del Projecte Aprenentatge i Servei, Maria Olivares, i la presidenta de l’AMPA, Rosa Ginesta, que han fet a mans tots els aliments que ‘ha cagat el Tió’ aquest matí al pati de l’escola Albert Vives.

Aquest Tió Solidari ha recollit 400 quilos de productes alimentaris com arròs, llegums, oli, pasta, conserves, llet, productes de neteja personal i de la llar, entre d’altres, que han estat rebuts per diversos voluntaris d’aquest del projecte aliments per la Solidaritat, membres responsables del Banc dels Aliments de la Seu d’Urgell, la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament urgellenc, Anna Vives.

Cal recordar que tots els centres educatius de la Seu i de l’Alt Urgell fan la seva aportació solidària destinada també al Banc dels Aliments, ens que reparteix productes alimentaris a aquelles persones que tenen dificultats econòmiques per cobrir les seves necessitats més bàsiques.

Recordem que el Banc dels Aliments està format pel Consorci d’Atenció a les Persones (que conformen l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell), Càritas, La Seu Solidària i Creu Roja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada