L’escola Albert Vives de la Seu d’Urgell ha lliurat aquest migdia al centre de distribució Aliments per la Solidaritat de la capital alturgellenca els productes alimentaris procedents del Tió Solidari, organitzat per setè any consecutiu per aquest centre educatiu. El Tió Solidari ha anat menjant tots els productes que els nens i nenes d’aquesta escola urgellenca han anat portant de casa seva durant quinze dies.

El lliurament d’un total de 400 quilos d’aliments s’ha realitzat al mateix Banc dels Aliments per part de dos alumnes del curs de 6è curs, el Jan Moya i la Jana Gómez, en representació de tot l’alumnat d’aquesta escola, acompanyats pel seu director, Isidor Alberich, la mestra i coordinadora del Projecte Aprenentatge i Servei, Maria Olivares, i la presidenta de l’AMPA, Rosa Ginesta, que han fet a mans tots els aliments que ‘ha cagat el Tió’ aquest matí al pati de l’escola Albert Vives.

Val a dir que els alumnes de sisè C han estat els encarregats de la difusió, tot fent un treball de conscienciació a la resta dels nens i nenes de l’escola respecte la necessitat de ser solidari. Aquests estudiants també s’han fet càrrec de l’acollida del Tió i la recollida dels productes aportats per l’alumnat del centre. Aquesta activitat s’emmarca en el Projecte Aprenentatge i Servei.

Aquest Tió Solidari, que ha recollit 400 quilos de productes alimentaris com arròs, llegums, oli, pasta, conserves, llet, productes de neteja personal i de la llar, entre d’altres, que han estat rebuts per diversos voluntaris d’aquest del projecte Aliments per la Solidaritat, membres responsables del Banc dels Aliments de la Seu d’Urgell, la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament urgellenc, Anna Vives, i la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament urgellenc, Sílvia Iscla.

Cal recordar que tots els centres educatius de la Seu i de l’Alt Urgell fan la seva aportació solidària destinada també al Banc dels Aliments, entitat que reparteix productes alimentaris a aquelles persones que tenen dificultats econòmiques per cobrir les seves necessitats més bàsiques.

Recordem que en el projecte Aliments per la Solidaritat hi col·laboren el Consorci d’Atenció a les Persones (que conformen l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell), Càritas, La Seu Solidària i Creu Roja.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada