El territori Toni Bou obre les seves portes davant centenars d’aficionats

El  pilot de trial, Toni Bou, ha presentat aquest dissabte a la tarda el territori a Naturlandia que porta el seu nom, un indret que es preveu que aculli un centre d’entrenaments pel pilot i una escola pels més petits. L’esdeveniment ha comptat amb la participació de centenars de persones que s’han apropat a la cota 1.600 del parc, per tal de gaudir d’aquesta nova infraestructura. El pilot que ha realitzat una exhibició durant la presentació també ha explicat que “això és un somni fet realitat, sobretot ara que ja em vaig fent gran”. Precisament, una de les il·lusions del campió del món és que l’escola es pugui convertir “en una pedrera perquè algun dia Andorra pugui comptar amb més pilots de trial”. Tot i això, Bou ha reconegut que desconeix quan obrirà el territori, ja que encara manquen alguns permisos.

Naturlandia ha viscut aquest dissabte a la tarda un d’aquells dies especials, després que el pilot de trial i campió del món, Toni Bou, hagi presentat aquest dissabte a la tarda el territori Toni Bou. Un espai que acollirà un centre d’entrenaments i escola pels amants d’aquest esport, a la cota 1.600 del parc.

Centenars de persones s’han apropat a les proximitats dels diferents circuits del territori, per tal de gaudir de la presentació d’aquest espai dedicat al trial i que compta amb un circuit “molt exigents”, tal com ha explicat el pilot després de realitzar una exhibició en la posada en escena de les instal·lacions.

El campió del món ha explicat que un dels objectius d’aquest projecte és aconseguir crear “una pedrera perquè algun dia Andorra pugui comptar amb més pilots de trial”. A més, Bou ha recalcat que “l’espai combina punts complicats i fàcils, aquí és on s’aprèn realment”. “És un somni fet realitat”, amb aquestes paraules definia Bou el projecte, que ha vist la llum després de mesos de preparació. Tot i això, la infraestructura trigarà uns quants dies més a obrir les seves portes, atès que encara falten alguns elements per tancar. En aquest sentit, el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Miquel Vila, ha recalcat que la instal·lació no s’obrirà encara, tot i que “jo començaria demà, però potser és aviat. Crec que a l’estiu ja la tindrem en marxa”.

Precisament, el cònsol també ha recordat la llarga tradició de la parròquia laurediana amb el trial i ha remarcat que “la idea va néixer l’any passat i vam decidir que Sant Julià seria una capital del trial”. D’altra banda, Vila també ha posat en relleu que tot allò amb l’activitat tindrà una vinculació amb la cura de la natura, i és que “les motos seran elèctriques i volem afavorir que tots aquells que hi formin part siguin conscients de la necessitat de mantenir en perfectes condicions la natura”.

El pilot resident al país competirà aquest diumenge a la parròquia laurediana, per tal d’aconseguir la setena victòria a territori andorrà. Tot i això ha reconegut que “les sensacions són bones i crec que partim d’una bona posició”.

Bou també s’ha mostrat sorprès per la gran quantitat de gent que s’ha apropat a la presentació, als quals ha agraït la seva assistència.

ANA