El termini per presentar ofertes per al centre medicopesportiu en altura es prorroga quinze dies

El termini per presentar ofertes al concurs per a la concessió administrativa per a la redacció, construcció, explotació i manteniment del Centre Residencial en Altura Medicoesportiu d’Andorra (CRAMEA) s’allarga quinze dies. D’aquesta manera, el termini inicial anava fins a l’1 de març i des de l’Executiu s’ha decidit prorrogar-lo quinze dies més per poder “tenir un ventall més ampli d’ofertes”. El concurs es va llançar el mes de desembre i ara les ofertes es podran presentar fins al 15 de març.

L’1 de març vinent vencia el termini perquè aquelles empreses que vulguin optar al concurs per a la concessió administrativa per a la redacció del projecte, construcció, explotació i manteniment del Centre Residencial en Altura Medicoesportiu d’Andorra (CRAMEA) facin les seves ofertes. Aquest dimecres, però, ha sortit publicat al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) un edicte per prorrogar aquest termini i, d’aquesta manera, aquestes ofertes es podran presentar fins al 15 de març.

Segons han indicat des de l’Executiu aquesta pròrroga es fa amb la voluntat de poder tenir “un ventall més ampli” d’ofertes. Cal recordar que es tracta d’un projecte per fer un centre residencial en altura pensat per a esportistes d’elit i que es farà a l’antic edifici de Sud Ràdio, al cap del port d’Envalira.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.