El Govern ha decidit ampliar el termini per passar la segona inspecció tècnica de vehicles de forma gratuïta de quatre a quinze dies. Així, els conductors que hagin de fer reparacions després de passar una primera ITV, tindran fins a quinze dies naturals per passar la segona sense cap cost.Segons ha explicat el ministre portaveu, Jordi Cinca, quatre dies no eren un ‘temps suficient’ per fer aquestes reparacions i per això han volgut ampliar-lo i evitar el doble cost.

També s’ha modificat puntualment el reglament d’avaluació per a l’obtenció del certificat d’aptitud per a la llicència de caça, per permetre que els candidats que no superin alguna de les proves teòriques en una convocatòria puguin conservar la nota de les àrees superades per a convocatòries posteriors dins del mateix any natural.

Per últim, s’ha dissolt la Société de développement du tourisme en Andorre, que dóna continuïtat a la decisió de tancar les oficines d’Andorra Turisme a París i respon al nou model de promoció turística endegat l’abril del 2012.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada