El termini per presentar les candidatures per a la convocatòria de la tercera edició del concurs “Guardó Olympe de Gouges” per a la promoció de la igualtat de gènere en l’àmbit laboral finalitza el pròxim 31 d’agost. Les empreses o entitats que vulguin optar a aquest premi han d’enviar la sol·licitud a l’adreça electrònica olympedegouges@govern.ad. El termini per presentar els plans i les mesures d’igualtat corresponents serà fins al 31 de desembre del 2019.

El concurs, que es va impulsar l’any passat, té com a objectiu promoure la igualtat a les empreses tenint en compte les desigualtats que detectades pel Llibre blanc de la igualtat en relació amb la bretxa salarial i la segregació vertical i horitzontal a la feina.

Les empreses candidates han de presentar un pla d’igualtat amb les conclusions d’una diagnosi, els objectius proposats per treballar els punts de millora que s’hagin detectat i el termini per fer-ho. Així mateix, ha d’incorporar una relació de les mesures implementades i de les mesures no implementades però programades en un calendari concret.

La concessió del guardó s’efectuarà el 8 de març del 2020, dins dels actes per commemorar el Dia de la dona treballadora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada