El termini per presentar les candidatures per a la convocatòria de la tercera edició del concurs “Guardó Olympe de Gouges” per a la promoció de la igualtat de gènere en l’àmbit laboral finalitza el pròxim 31 d’agost. Les empreses o entitats que vulguin optar a aquest premi han d’enviar la sol·licitud a l’adreça electrònica olympedegouges@govern.ad. El termini per presentar els plans i les mesures d’igualtat corresponents serà fins al 31 de desembre del 2019.

El concurs, que es va impulsar l’any passat, té com a objectiu promoure la igualtat a les empreses tenint en compte les desigualtats que detectades pel Llibre blanc de la igualtat en relació amb la bretxa salarial i la segregació vertical i horitzontal a la feina.

Les empreses candidates han de presentar un pla d’igualtat amb les conclusions d’una diagnosi, els objectius proposats per treballar els punts de millora que s’hagin detectat i el termini per fer-ho. Així mateix, ha d’incorporar una relació de les mesures implementades i de les mesures no implementades però programades en un calendari concret.

La concessió del guardó s’efectuarà el 8 de març del 2020, dins dels actes per commemorar el Dia de la dona treballadora.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada