immigracioEl  Consell de Ministres, a proposta del titular d’Afers Socials, Justícia i Interior, ha aprovat avui el decret de modificació del decret de creació del Servei d’Ocupació del Principat d’Andorra.

En concret es modifica l’apartat 1 de l’article 4 amb l’objectiu de facilitar als usuaris del Servei d’Ocupació la possibilitat de beneficiar-se d’un termini d’inscripció més llarg, i evitar així que hagin de portar a terme massa renovacions successives. D’aquesta manera el termini d’inscripció es duplica, passant dels 90 dies als 180 dies.

Darrerament s’han implantat diverses millores en el funcionament del Servei d’Ocupació, amb l’objectiu de garantir un servei públic de qualitat i, en concret, de simplificar els tràmits administratius i millorar l’eficàcia en la tasca d’intermediació que té encomanada, mitjançant la prestació d’un servei més individualitzat i personalitzat als usuaris.

Els canvis introduïts amb la modificació del decret aprovada avui se sumen a la resta de millores que el Govern ja ha aplicat al Servei d’Ocupació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada