El termini de presentació dipòsit de comptes finalitza el 31 de juliol

La Secretaria d’Estat de Turisme i Comerç recorda que el pròxim 31 de juliol finalitza el termini màxim de presentació dels comptes anuals per als empresaris l’exercici comptable dels quals finalitzés el 31 de desembre del 2015.

El dipòsit dels comptes anuals s’ha de duu a terme al servei de Tràmits del Govern d’Andorra. Els horaris d’obertura al públic durant el mes de juliol són de les 08.15 fins a les 17.30 per a l’edifici administratiu i de les 8.15 a les 14 per a l’edifici del Prat del Rull.

Des de l’1 d’abril està en vigor la modificació de la disposició addicional de la llei de la comptabilitat dels empresaris relativa a l’obligació de dipositar els comptes anuals.

Fins a l’entrada en vigor d’aquesta modificació legal, tots els empresaris, llevat de les societats mercantils, que tinguessin uns ingressos totals inferiors a 150.000 euros, estaven dispensats de dipositar els comptes anuals i en substitució dels mateixos havien de presentar un document justificatiu (declaració jurada) de la xifra total d’ingressos.

Amb aquest canvi, dins del principi de no afegir excessiva càrrega administrativa i burocràtica al ciutadà, s’ha eliminat l’obligació de presentar aquest document.
Els comptes es poden dipositar de forma electrònica al web e-tramits.ad si es disposen dels certificats digitals per signar-los.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.