El tercer Fòrum Estudiants-Empresa se celebrarà el 22 de març

El departament de joventut organitza el 22 de març la tercera edició del Fòrum estudiants-empresa, un punt de trobada entre el teixit productiu i els alumnes d’ensenyament superior, de batxillerat i de formació professional.

El fòrum parteix d’un doble objectiu. Per una banda, oferir a l’empresa el contacte amb futurs professionals i, de l’altra, donar als estudiants un enllaç amb les empreses andorranes per facilitar el futur accés al mercat laboral.

Més de 30 empreses ja han confirmat a l’organització la presència en aquest esdeveniment, que tindrà lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella i que espera comptar amb més de 400 estudiants participants.

El Fòrum es distribuirà en dos espais diferenciats. L’àrea “Fira” està concebuda com un espai en què els estudiants i empreses es puguin relacionar de forma individualitzada amb l’objectiu d’establir un contacte directe orientat a la preselecció de currículums formatius i la demanda d’informació concreta per part dels joves.

L’espai “Xerrades” comptarà amb tres sales, on, de manera simultània, es faran conferències, de 30 minuts de mitjana, a càrrec de representants de les principals empreses del país.

El Fòrum compta amb els suport dels Centres educatius i de les principals associacions empresarials.