El temporal avança l’inici de la temporada d’esquí

molinaEl temporal dels darrers dies, que encara no ha finalitzat, permetrà avançar l’inici de la temporada d’esquí. Tot i que moltes estacions mantenen l’inici en el mes de desembre, d’altres ja es posaran en marxa parcialment aquest cap de setmana mateix.

Aquest és el cas de Porté-Pimorent. L’estació de l’Alta Cerdanya, que la temporada passada ja va allargar la temporada fins al començament de juny, té intenció d’obrir una part dels remuntadors aquest divendres. De la seva part, Masella, La Molina, Baqueira-Beret, Els Angles, Vall de Núria i Vallter s’hi sumaran dissabte.

A Andorra, Grandvalira i Vallnord mantenen el 30 de novembre com a data d’estrena. Els dos dominis esquiables podran arrencar amb unes condicions excel·lents gràcies a les nevades que hi continua havent.

A l’Alta Ribagorça, Boí Taüll també manté la data d’estrena, en aquest cas el 5 de desembre. Mentrestant, Espot, Port Ainé i Port del Comte encara no han anunciat quan obriran, tot i que s’hi podrien sumar els propers dies, ja que també s’han vist molt beneficiades per la nevada.