El televisor mirall

Hi va haver un temps en què tenir una televisió enorme enmig del saló era una mostra de capacitat adquisitiva i estatus social. De fet aquest temps encara no ha desaparegut i les televisions planes i corbades són actualment un símbol de possessió de diners. Amb tot, després d’uns anys en què les cases s’han poblat de dispositius electrònics de tot tipus (ordinadors, projectors, impressores, mòbils …) sembla que l’última tendència consisteix a tenir una casa en la qual els aparells d’aquest tipus no es vegin. Almenys això és el que considera Smart-Hifi una empresa que es popularitza per vendre uns televisors molt especials, televisors que són miralls. És tal la demanda que aquest tipus d’aparells està tenint que la mateixa firma anuncia que estan substituint als televisors plans tradicionals.

El miracle s’aconsegueix gràcies a les candeles (unitat bàsica internacional d’il·luminació en les pantalles). A major nombre d’elles més perfecte serà el nostre mirall-televisor ja que és necessària una gran potència d’il·luminació perquè les imatges puguin passar a través del vidre-mirall que hi ha davant del televisor. També és molt important que el nostre aparell tingui un bon sistema de ventilació. Afegeix Smart-Hifi que aquesta tecnologia no és adaptable a tots els espais i que si ho és, abans cal dur a terme un estudi de la il·luminació de la sala en què volem posar el mirall-televisor.

En resum, ara el que es porta no és estar a l’última en aparells tecnològics, sinó estar a l’última però no sembla estar-ho.

Per Tecnonews / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.