telecabina massana 1

Finalment, i amb gairebé tres mesos de retard, el Telecabina de la Massana ha pogut obrir avui amb normalitat. Els treballs per reparar el cable, que s’ha hagut de canviar, s’han acabat aquesta setmana i el giny ja es troba en perfectes condicions.

Vallnord no va poder obrir el Bike Park de la Massana l’1 de maig com era previst. Un incident al cable que suporta el giny, que es va descobrir al fer-ne una revisió, va obligar a l’empresa fabricant a substituir-lo. Una situació que des d’EMAP van solucionar oferint altres alternatives als usuaris per accedir a les pistes.

Avui, gairebé tres mesos més tard, el telecabina torna a estar en funcionament i des de primera hora del matí se’n pot fer ús. L’estació celebra que s’hagin complert els terminis previstos, i fins i tot que s’hagin escurçat per no perjudicar els esdeveniments esportius previstos per d’aquí un mes.

Des d’EMAP també indiquen que el nombre d’usuaris del Bike Park que s’esperen per aquesta temporada d’estiu podria superar els de l’any passat. Pel que fa a les pèrdues que l’incident amb el cable els pot haver provocat, fins ara no se n’havia parlat perquè el principal era reparar el giny com abans millor.

Un dels punts claus d’aquesta temporada d’estiu al bike park és el Campionat del món, que se celebraran d’aquí poc més d’un mes: l’elit d’aquest esport serà a la Massana de l’1 al 6 de setembre.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada