El telecabina de la Massana celebra Halloween amb un túnel del terror

Abans d’inaugurar la temporada d’hivern, Vallnord – Pal Arinsal celebrarà per primer cop la festa Halloween. Amb l’objectiu de seguir amb la seva estratègia d’obertura anual, l’estació ha realitzat una aposta amb la inauguració d’un túnel del terror per Halloween.

Aquest túnel, estarà ubicat a tot el recinte del telecabina de la Massana des del 31 d’octubre fins al 3 de novembre. L’activitat té com a objectiu dinamitzar la parròquia de la Massana durant els dies de manteniment de l’estació i estarà disponible en dues tandes. Per als infants es prepara un túnel adaptat de 18h a 20h, i per als adults, de 21h a 24h l’estació adapta el seu guió per als adults, rodejat d’un gran nombre de participants intern.

L’acte tindrà un preu de 10 euros per a infants i per als adults, un preu de 20 euros. Per poder participar-hi, les reserves es poden realitzar de forma online a través del web: http://www.vallnord.com/pal-arinsal/halloween.html on es proposen dues opcions: un paquet amb hotel o només l’activitat.

TOTES LES NOTÍCIES