El Teatre Comunal torna a obrir les seves portes després d’haver estat tancat durant un any per realitzar-hi les obres necessàries de millora. Els treballs han durat dos mesos, per fer-hi una nova instal·lació elèctrica, modificar el quadre elèctric, canviar el sistema d’endolls i els detectors de fums, canviar les finestres, la senyalització de les escales, els accessos per a minusvàlids i el dipòsit de gasoil. Tot i que s’ha intentat fer el màxim amb recursos propis, les obres han tingut un cost de 45.000 euros que s’ha sufragat amb els diners que s’han estalviat perquè la propietat ha condonat el lloguer durant aquest temps. El primer acte que acollirà el Teatre Comunal serà el festival de fi de curs del Col·legi Sant Ermengol, que tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de juny.

Després d’un any de tancament, el Teatre Comunal tornar a obrir amb les millores que calia fer realitzades. Es va tancar perquè necessitava un cúmul de reformes per agrantir la seguretat del local, però fins fa dos mesos no es van començar les obres, ja que tal com ha indicat la cònsol major de la parròquia, Rosa Ferrer, s’ha intentat fer el màxim amb recursos propis.

Assumir la despesa de les obres era difícil per a la corporació, i per aquest motiu es va plantejar fins i tot la possibilitat de tancar-lo, però finalment es va arribar a un acord amb la propietat perquè condonés el lloguer durant els mesos de tancament i així poder destinar els diners a les reformes. Així, durant els primers mesos de tancament la corporació ha acumulat els diners per poder pagar les obres, i en els dos darrers mesos s’han fet tots els treballs.

A més de millorar els accessos per a minusvàlids, s’han renovat les mesures de seguretat, com els detectors de fums, i també el quadre elèctric, endolls, etc.

La consellera de Cultura i Participació Ciutadana, Meritxell Rabadà, ha explicat que el primer esdeveniment que acollirà el teatre serà el taller de final de curs del Col·legi Sant Ermengol, que es farà els dies 6, 7 i 8 de juny. A més s’acolliran altres festivals escolars i es recupera el Cineclub.

La cònsol major, Rosa Ferrer, ha explicat que tot i comptar amb la sala de la Llacuna i amb el Centre de Congressos, és important tenir el Teatre Comunal per la seva història però també perquè és una sala molt sol·licitada, que té un alt nivell d’ocupació i que a més compleix amb unes característiques per a les que no encaixen cap dels altres dos escenaris.

1 comentari

  1. Aquests de l’oposició es repetiran ara més que l’all i haurem d’aguantar dues vegades les mateixes coses. Increïble com es pot arribar a perdre el temps!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada