El TC no admet a tràmit el recurs d’un banc per una sentència de preferents

 
El Tribunal Constitucional no ha admès a tràmit el recurs d´empara d´un banc contra una sentència de preferents. La justícia va ordenar que es retornessin 20.000 euros als clients que les havien adquirit sense que se´ls informés de l´alt risc del producte que havien comprat.
El 2005 dos usuaris d´un banc van invertir 20.000 euros en el producte financer conegut com a accions preferents, sense que se´ls informés que eren d´alt risc. Els clients van reclamar el retorn del que havien invertit i van haver d´acabar anant a judici. El Tribunal Superior els va donar la raó i va ordenar que se´ls retornés el que havien invertit. L´entitat financera va acabar recorrent al Tribunal Constitucional, considerant que s´havia vulnerat el seu dret a la jurisdicció.
L´alt tribunal no ha acceptat a tràmit el recurs d´empara i assegura que aquesta figura no ha de constituir una tercera via de recurs judicial. El Constitucional també afegeix que no és un tribunal de tercera instància ni un tribunal de cassació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.