La segona edició del Tast Music donarà el tret de sortida el pròxim 3 de maig, amb una nit temàtica batejada com a New York 1950’s. Tindrà lloc a la Borda Secreta i comptarà amb l’actuació de B Sharp, que oferiran temes del repertori dels estàndards americans, com Autumn Leaves, Misty o On the Sunny Side of Street.

“Estem molt contents de poder presentar aquesta segona edició perquè això vol dir que la prova pilot es va superar amb èxit i que aquesta acció cultural, que combina la música i la gastronomia, té una bona acceptació”, assegura la consellera de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Jael Pozo.

Enguany el cicle consta de cinc sessions, una més que en la passada edició. Cada restaurant elabora un menú relacionat amb la temàtica escollida. Pel que fa als grups participants, la programació ha anat a càrrec de Juli Barrero i Robert Pujol. “Hem fet una programació variada en la qual hi ha una varietat important d’estils, seguint la línia de qualitat de l’any passat”, afirma Barrero que està convençut que “el nivell de les formacions que actuaran al Tast Music és equiparable als grups que toquen en les sales europees”.

Les sessions programades, a banda de la dedicada als estàndards americans,  són la Nit Sensorial (10 de maig, amb Samadhi, al Versió Original), la Nit electrònica (17 de maig, amb Lidia Parat, al Delizioso Anyós Park), la Nit Argentina (20 de maig, amb Pablo Villar, a la Pampa), i la Nit Clàssica (31 de maig, amb Marina Piñeiro).

El Tast Music significarà el debut a Andorra de la pianista catalana Marina Piñeiro, establerta al país des de fa dos anys, tot i que durant aquest temps les seves actuacions han estat als Estats Units i Alemanya. Piñeiro ha format part de la Filarmònica de Munich i de la sala Von Karajan de la Filarmònica de Berlín, entre altres formacions.

D’altra banda, els organitzadors animen als comensals a anar a la cita caracteritzats amb el tema de cada sessió per tal de crear un ambient centrat en la temàtica de cada sessió. Els qui ho facin rebran un detall especial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada