tarterEls sectors del Tarter i el Pas de la Casa obriran aquest dissabte i diumenge per als clients amb forfet de temporada i per a les primeres 1.000 persones que s’apuntin a la seva pàgina web per a cada un dels dies, que a més hi accediran gratuïtament. Les nevades dels últims dies i el fred que permet fer funcionar els canons de neu han portat a Grandvalira a voler celebrar el seu desè aniversari durant aquest cap de setmana. Durant la setmana, però, es tornarà a tancar, i l’obertura oficial es manté per al proper dissabte 30 de novembre.

Les nevades dels últims dies i les baixes temperatures que permeten produir neu de cultiu han fet decidir a Grandvalira avançar la seva obertura de manera excepcional per a un nombre reduït d’usuaris. Aquest dissabte i diumenge podran esquiar al Tarter i al Pas de la Casa els clients que tenen forfet de temporada, però a més, des del web de Grandvalira, les primeres 1.000 persones que s’inscriguin per a dissabte, i les primeres 1.000 que s’inscriguin per a diumenge podran esquiar gratuïtament.

Tot i aquesta preobertura, la data d’obertura oficial, quan tots els usuaris podran anar a esquiar al domini, es manté pel dissabte 30 de novembre. De fet, per aquest cap de setmana obriran 25 quilòmetres de pistes al Tarter, i una part del Pas de la Casa que encara no s’ha acabat de determinar.

Per al cap de setmana d’obertura, en canvi, es preveu que hi hagi obert més del 60 o 70% del domini, ja que els canons continuen funcionant i encara es preveuen més nevades.

Per la seva banda, Vallnord no preveu avançar la data d’obertura de la temporada, i per tant es manté en el proper dissabte 30, com estava previst.

3 comentaris

  1. Bon vespre! M”agradaria tenir la oportunitat d’esser una de les 1000 persones a optar al forfait per esquiar aquest pròxim cap de setmana.Dissabte, diumenge.Molt agraida.Gemma

  2. Hola bon vespre! el meu nom es Gemma Espinàs Luján.M’agradaria ser una de les 1000 persones a tenir opció d’esquiar gratuitament el dissabte i diunemge.Molt agraida.Gemma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada