Al tanatori de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell (HNSM) s’hi ha de dur a terme obres de reforma per condicionar els espais. Durant aquest període d’obres s’utilitzarà el Tanatori d’Encamp en base al contracte de serveis que s’està finalitzant.

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària farà obres de reforma a la zona de les sales de Vetlla i el Tanatori de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell afectades per importants problemes relacionats amb les filtracions d’aigua i les humitats. Aquests problemes d’humitat s’agreugen considerablement en dies de pluja amb l’aparició de goteres .

Tanmateix s’està negociant amb les funeràries del país per a que puguin continuar utilitzant les instal·lacions de la sala de necròpsia, la de tanatopràxia i el dipòsit de cadàvers de l’HNSM i les instal·lacions del tanatori d’Encamp.

A partir de l’1 de març estarà en funcionament tant el tanatori del comú d’Encamp com el de l’HNSM. El tancament es farà respectant les necessitats dels comuns i de la població.

S’aprofitarà aquesta acció de millora del tanatori per actualitzar la legislació en matèria de Policia Mortuòria actualment regida per una ordinació del 1909.

Aquesta revisió es fa conjuntament entre el Ministeri d’Interior i el Ministeri de Salut i Benestar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada