El taller-dinar ‘Dolça Solidaritat’ recull 8.160 euros per a programes d’Unicef Andorra

Una  setantena de persones han participat al segon taller-dinar ‘Dolça Solidaritat’ organitzat per l’hotel Roc Blanc i la Despensa de l’Emelin, en benefici de la campanya #TancaUnicef. Durant la celebració, que s’ha fet aquest dijous, també es va fer una rifa, amb regals oferts per diversos col·laboradors. En total, entre el taller-dinar i el sorteig es van recaptar 8.160 euros, que es destinaran als programes d’Unicef Andorra. L’objectiu de la campanya #TancaUnicef és aconseguir que no hi hagi mortalitat infantil.

Una setantena de persones han participat, aquest dijous, al segon taller-dinar ‘Dolça Solidaritat’, organitzat per l’hotel Roc Blanc i la Despensa de l’Emelin en benefici de la campanya #TancaUnicef. Els assistents van gaudir d’un taller de postres i d’un taller de liquiats verds, a més d’assessorament nutricional. Un cop a taula van poder degustar diversos primers plats i les postres que ells mateixos havien preparat en el taller.

Durant la celebració, també es va fer una rifa, amb regals oferts per diversos col·laboradors. En total, entre el taller-dinar i el sorteig es van recaptar 8.160 euros, que es destinaran als programes d’Unicef Andorra.

L’objectiu de la campanya #TancaUnicef és aconseguir que no hi hagi mortalitat infantil, i que tots els infants puguin anar a l’escola i estar protegits contra abusos i explotació, de manera que tinguin tots els drets garantits. Quan això passi, Unicef diu que donarà per acabada la seva tasca, perquè en un “món millor” ja no serà necessària.

ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.