Per al proper dissabte, 26 de setembre, el Servei de Joventut del Comú d’Andorra la Vella obre un taller d’estètica, d’interès per a nois i noies joves, en el qual hi podran aprendre a maquillar-se i a pentinar-se.

Dues especialistes en les modalitats descrites ensenyaran als assistents tècniques de maquillatge, tot emprant materials adients i la utilització de productes adequats per rentar-se els cabells; també mostraran tècniques de depilació, per què els joves assumeixin i es conscienciïn de la manera més òptima de cuidar l’estètica personal.

El Taller d’estètica MIMA’T, es desenvoluparà a partir de les cinc de la tarda i fins a les vuit del vespre, a la Perruqueria NuMon d’Andorra la Vella, on els participants hi seran instruïts i guiats per la perruquera i l’esteticista de l’establiment, estretes col·laboradores del Departament de Joventut.

En aquest primer Taller d’estètica MIMA’T, hi assistiran vuit joves d’edats compreses entre els 12 i els 30 anys.

Actualment, ja hi ha 8 joves més inscrits a la llista d’espera, desitjant ser partícips d’una nova edició d’un taller d’estètica, que el Servei de Joventut pugui organitzar ulteriorment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada