El taller ‘Desbobina’ dóna el tret de sortida al Festival Ull-Nu amb una cinquantena de participants

La quarta edició del Festival Ull-Nu ha donat el tret de sortida aquesta tarda amb el taller ‘Desbobina’, en el qual han participat una cinquantena de persones. L’activitat ha consistit a recuperar material audiovisual obsolet, com per exemple, les cintes VHS, disquets d’ordinadors, CD’s, cassets, i donar-li una vida nova, en aquest cas, artística. Grans i petits s’han apropat per preguntar en què consistia el taller i han ideat objectes ben originals per decorar qualsevol espai. Una de les organitzadores del festival Ull-Nu, Sara Valls, ha explicat que enguany el certament compta amb novetats i amb “molta qualitat”. La primera activitat del programa a part d’idear i crear objectes de decoració ha servit per informar i explicar en què consisteix el festival als que encara no ho coneixien.

Una de les activitats paral·leles proposades per la 4a edició del Festival Ull-Nu ha tingut lloc aquest dissabte. Una cinquantena de persones s’han atrevit a donar una segona vida a material audiovisual que ja no s’utilitza, com per exemple, les cintes VHS, els disquets d’ordinadors, els CD’s o els cassets. El taller ha consistit a trencar el material obsolet i imaginar com donar-li una segona vida, en aquest cas, decorativa. Una de les organitzadores del Festival Ull-Nu, Sara Valls, ha indicat que s’ha proposat aquest taller lúdic per a totes les edats. En aquesta línia, ha afegit que cada any intenten innovar i aquesta edició han optat per una vessant més artística.

En aquesta línia, Sara Valls ha explicat que esperen que enguany vagi “molt bé perquè hi ha molta qualitat i hi ha moltes coses noves”. Per exemple, amb la voluntat de fer créixer el festival, ha indicat que en lloc d’organitzar activitats només durant el cap de setmana, per aquesta ocasió, s’ha allargat durant tota la setmana.

A més, el taller ha servit per donar a conèixer el certamen a totes les persones que encara no coneixien en què consistia. Valls ha afegit que organitzar aquest taller una setmana abans que comenci el gran gruix d’activitats és una bona idea perquè els turistes que han vingut a visitar el país poden interessar-se per tornar a venir el proper cap de setmana a veure la resta d’activitats.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada